vrijdag 11 maart 2016

ReaGent: opening van een gedeeld biolabo

ReaGent is een nieuw community biolabo in Gent, het eerste in Vlaanderen. Het is een platform dat biowetenschappen toegankelijker maakt. Onder de biowetenschappen vallen onder andere biotechnologie, landbouw en voedingstechnologie. 

ReaGent democratiseert de toegang tot biowetenschappen door de nodige kennis, toestellen en materialen te delen. Zo worden mensen bekend met biowetenschappen, die een fundamentele rol zullen spelen in de duurzame samenleving van de toekomst. Dit kan gaan van een dieper begrip van je moestuin, tot een betere manier om kombucha te kweken of om je eigen afval te verwerken.

Op zaterdag 12 maart vieren we de afwerking van het labo en is er een opendeurdag. Iedereen is welkom om het labo te bekijken en om te zien waar de leden zoal mee bezig zijn. Wie wil, kan natuurlijk zelf ook aan de slag!

Afspraak op zaterdagnamiddag 11 maart van 14u tot 19u in de Brusselsepoortstraat 97.

1 opmerking:

  1. Are you in need of finance? we give out guarantee cash at 3% interest rate. Contact us on any kind of finance now: financialserviceoffer876@gmail.com whatsapp Number +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd

    BeantwoordenVerwijderen